Katrin: Clean & Green hygiëne oplossingen
1
nov

Katrin: Clean & Green hygiëne oplossingen

Katrin biedt slimme en functionele hygiëne-oplossingen voor toiletruimtes en werkplekken. Onze oplossingen ondersteunen de beste hygiëne en hygiënenormen en zijn duurzaam door de gehele waardeketen.

Onze oplossingen komen tegemoet aan de behoeften van verschillende klantsegmenten, waaronder schoonmaakbedrijven, kantoren, industriële productie, ziekenhuizen, scholen en restaurants. Onze oplossingen zijn ook veilig, slim en functioneel en bestaan uit tissuepapierproducten, zeep, dispensers, bakken en speciale poetsproducten.

Het assortiment van Katrin is geschikt voor alle vormen van distributie, zowel online als offline. De producten worden geproduceerd door Metsä Tissue, dat deel uitmaakt van Metsä Group – een verantwoordelijke en duurzame Finse bosbouwindustriegroep die wereldwijd actief is.

Iedereen verdient goede hygiëne

Hygiënische en veilig te gebruiken oplossingen staan bij ons hoog in het vaandel. Onze jarenlange expertise en uitgebreide klantinzichten garanderen de optimale hygiëneoplossingen met de beste reinheids- en hygiënenormen voor uw bedrijf of de behoeften van de klant – en ten behoeve van uw bedrijf en het welzijn van mensen.

Ontdek het dit jaar op de Schoonmaak Vakdagen!