Makita: Weg met de snoeren!
1
nov

Makita: Weg met de snoeren!

Bouwvakkers en schoonmakers zullen het over één ding snel eens zijn: snoeren zijn onhandig. Ze zijn altijd te kort, zitten enorm in de weg of zijn domweg minder veilig. Bouwvakkers zijn inmiddels massaal overgestapt naar accugereedschap. Veelal van Makita. Want de accu’s van Makita leveren de kracht en het uithoudingsvermogen waar de professional om vraagt. In combinatie met de snellader zijn die accu’s doorgaans sneller vol dan leeg.

Snoerloos werken met Makita

De visie van Makita is duidelijk: snoeren de wereld uit. En die visie komt met een breed assortiment accu stofzuigers ook in de schoonmaakwereld steeds dichter bij. Inmiddels omvat de LXT 18 V acculijn al een goed assortiment voor de schoonmaker, en daar komen de nieuwe XGT 40 V Max machines nog bij. De XGT accu levert nog meer vermogen waardoor de stofzuigers nog krachtiger zuigen en er langer met één acculading gewerkt kan worden. Samen met de  schoonmaakprofesionals zullen we onze bestaande accu machines blijven innoveren en nieuwe accu producten ontwikkelen om de dagelijkse schoonmaak te kunnen klaren.

Compleet XGT assortiment

Makita werkt aan een compleet assortiment XGT machines, náást de LXT lijn. Eén jaar na introductie van dit nieuwe krachtige platform, zijn er al ongeveer 95 machines beschikbaar en dat aantal groeit hard door. Ervaar de zuigkracht van Makita zelf op de Schoonmaak Vakdagen!