Numatic: Duurzaam schoonmaken
1
nov

Numatic: Duurzaam schoonmaken

Numatic levert prestaties waarop u kunt vertrouwens met betrouwbare, hoogwaardige en duurzame schoonmaak voor iedereen!

Numatic is de duurzaamste en betrouwbaarste fabrikant van schoonmaakmachines en materialen ter wereld. Onze producten gaan extreem lang mee, verbruiken weinig energie en zijn grotendeels gemaakt van gerecycled materiaal. Wij hebben een breed en uniek assortiment aan stofzuigers, werkwagens, schrob-zuig, veeg en eenschijfsmachines voor consumenten, schoonmaakbedrijven en specialisten.

Uitstekende service

Door de kwaliteit van onze producten kunnen wij een uitzonderlijk pakket aan garantie en service voorwaarden bieden. Wij ontzorgen u volledig en staan bekend om onze servicegerichtheid en prettige manier van samenwerken. Hierdoor zijn veel van onze klanten echte Numatic fans geworden.

NX300 Pro Cordless Batterij Netwerk

Met het nieuwe NX300 Pro Cordless batterij netwerk worden snoerloze prestaties op professioneel niveau voor een veelzijdig en groeiend assortiment geleverd. Sneller, veiliger en handiger, overschakelen naar Pro Cordless verhoogt de productiviteit en bespaart tijd en geld.

Numatic 244NX blijft hoge ogen gooien

Uiteraard is er tijdens de beurs volop aandacht voor de Numatic 244NX compacte schrobzuigmachine. Deze verticale schrobzuigmachine reinigt perfect door de hoge borsteldruk, de krachtige aandrijfmotoren en de exacte hoeveelheid water. Ten opzichte van traditioneel moppen verdient de 244NX zichzelf al terug in drie jaar met een inzet van slechts vijf minuten per dag. Dit komt simpelweg door het maken van veel meer meters en de lagere hoeveelheid handelingen. De tijdwinst die wordt behaald is namelijk 70 procent. Bovendien levert mechanisch reinigen een beter resultaat dan manuele reiniging.

Het centrifugale watersysteem, dat zorgt voor een gelijkmatige verdeling over de borstel en pad, zorgt voor uitstekende reinigingsprestaties en een besparing op water. Bovendien is door het minimale waterverbruik en de perfecte afzuiging de vloer uiterst snel droog. Ideaal!