The Clean Experience Schoonmaak Vakdagen 2022
1
nov

The Clean Experience – Schoner dan schoon

Schoner dan schoon

The Clean Experience bedient een breed scala aan bedrijven met hoogwaardige schoonmaakmachines. Het bedrijf is een groothandel en doet aan in- en export van professionele stoomreinigingsapparatuur. Ze staan bekend als dé Stoomspecialist.

Knelpunten binnen schoonmaakwerkzaamheden zijn met behulp van onze stoomstofzuigers verleden tijd. Voor de automotive branche is er geen andere machine die zó multifunctioneel is. In de levensmiddelenindustrie is schoon ook veilig schoon. De stoom vernietigd schimmels en bacteriën, wat noodzakelijk is in zorg en wellness.

Op de Schoonmaak Vakdagen toont The Clean Experience verschillende stoomreinigers, stoomstofzuigers en stoomextractie-stofzuigers.

Stoom = sneller, beter en makkelijker reinigen

Alles is sneller, beter en makkelijker te reinigen met onze stoomstofzuigers. De stoom doet het werk, in combinatie met de hulpstukken die samen met onze klanten in diverse branches zijn doorontwikkeld. De hoge temperaturen maken chemische toevoegingen en reinigingsmiddelen veelal overbodig en u werkt tegelijk conform HACCP-norm.

Behalve het schoonmaakresultaat zorgen onze stoomstofzuigers voor gemak, besparingen en is het daarbij goed voor het milieu.

Garantie en service

Dankzij ons diverse aanbod aan stoomstofzuigers is er voor elk bedrijf een gepaste machine. Service, kwaliteit en klantgerichtheid zijn punten waarop wij ons onderscheiden. Wij bieden 2 jaar fabrieksgarantie en 8 jaar garantie op de boiler en warmte elementen. Onze serviceafdeling beheren wij zelf.

Wilt u de stoomstofzuigers van The Clean Experience in werking zien, of wilt u een afspraak maken? Bezoek de stand!