BioFriends: Residuvrij reinigen
1
nov

BioFriends: Residuvrij reinigen

BioFriends wil met innovatieve producten die zich focussen op de mens de werkdruk verminderen en het resultaat en rendement verhogen.

Schoonmaakbudgetten bestaan grotendeels uit personeelskosten. Daarom focust Biofriends vooral op de factor mens en biedt oplossingen om medewerkers optimaal te laten functioneren. Met een zo gering mogelijke fysieke inspanning. Ons systeem kenmerkt zich door duidelijke kleuren, licht hanteerbare en eenvoudige materialen en duurzame techniek. Het resultaat? Mens en werk in harmonie, minder gebruik van schoonmaakmiddelen en… meer rendement voor uw organisatie!

In slechts vijftien minuten wordt duidelijk wat BioFriends kan bereiken: 80 à 90 procent besparen op schoon water, 60 procent besparing op het verbruik van huidige schoonmaakmiddelen en een veel schoner en frisser pand in dezelfde tijd!