Kraan en Truck Service: Waar service verder reikt
1
nov

Kraan en Truck Service: Waar service verder reikt

Kraan & Truck Service B.V. (kortweg KTS) is dé dienstverlener op het gebied van hoogwerkers en hijskranen. KTS is gevestigd in een efficiënt ingerichte werkhal van ruim 3000 m2.

Onder leiding van directeur Jan van den Berg is KTS uitgegroeid tot één van de hoofdrolspeler op het gebied van onderhoud en reparatie van hoogwerkers, hijskranen, heftrucks en speciaal havenmateriaal.

Uitstekend uitgeruste mobiele werkplaatsen zorgen voor reparaties op locatie door het hele land. Zo lost KTS de problemen van haar klanten op, waar dan ook. Klanten van groot tot klein vertrouwen op de kennis, kunde en perfectionistische zorg van onze deskundige medewerkers – echte vakmensen die in elke klus een uitdaging zien.
Kraan- en Truck Service B.V. is importeur voor de merken Dino Lift, CTE lift, Klubb en CMC.