appreo Schoonmaak Vakdagen 2019
1
nov

Appreo: Gepland, Gecommuniceerd, Geregeld

Efficiënter, leuker en eenvoudiger samenwerken in de schoonmaak met een grafische projectplanning, communicatie, digitale werkbonnen, urenregistratie, verloning en checklists. Dat regelt Appreo.

NK SCHOONMAAKPLANNING 2022

Win €250,- tijdens de Schoonmaak Vakdagen. Op 15 & 16 november organiseert Appreo de tweede editie van het NK Schoonmaakplanning. Deelnemers worden uitgedaagd om op 4 locaties, 5 schoonmaakmedewerkers en 3 stuks schoonmaakmaterieel zo snel mogelijk te plannen op een grafisch planbord. Voorafgaand aan de plan uitdaging krijgen medewerkers 1 minuut om zich in te lezen. De locaties, medewerkers en materieel staan al gereed.

Met vertrouwen inspelen op verandering in de planning

Schoonmaak is een dynamisch mensen vak. Planners willen razendsnel kunnen inspelen op verandering. Specialistisch, Regulier, Projecten hebben allemaal een andere planuitdaging.

Appreo geeft overzicht en rust die nodig is om het juiste rendement te behalen en met vertrouwen de verloning te draaien.

Wil je weten hoe je leven eruit ziet nadat je voor Appreo hebt gekozen? Check de 15 Appreo beloftes.

Appreo helpt je om werk op tijd af te krijgen.

Sleep eenvoudig de juiste mensen en materieel op de juiste klus. Als het nodig is, kun je flexibel inspelen op verandering. Zo ken je altijd de laatste status.

Appreo werkt net zo eenvoudig als je favoriete app op jouw telefoon.

Makkelijk en direct status, checklists, materiaal, opmerkingen etc. met je collega’s delen. Je werk is in een handomdraai vastgelegd. En weer door!

Al het papier kan weg.

De werkinformatie staat direct in Appreo. Met één klik bekijk je vervolgens je factuur en verloning. Met onze koppelingen updaten we automatisch het administratiepakket.