Pollet: Innovatieve reinigingsoplossingen
1
nov

Pollet: Innovatieve reinigingsoplossingen

Pollet ontwerpt, produceert en verkoopt innovatieve professionele schoonmaakproducten en oplossingen, vooral op het gebied van ecologische en probiotische oplossingen.

Innovatie staat centraal in onze strategie. Het maakt het mogelijk om de schoonmaakwereld duurzaam te veranderen en in te spelen op de veranderende behoeften van gebruikers. We luisteren daarom voortdurend naar onze gebruikers.

Sterk in innovatie

Pollet is altijd sterk gericht geweest op innovatie. Het is ook dankzij permanente innovatie dat Pollet sinds zijn oprichting in 1763 kan evolueren.

Nieuw durven zijn is dan ook verankerd in ons dagelijks leven. Hier zijn enkele voorbeelden:

Om deze innovatiecultuur te bestendigen, werken onze chemische ingenieurs en artsen in de microbiologie nauw samen met tal van onderzoekscentra in België, Frankrijk en de VS, evenals met Belgische universiteiten.

Dankzij deze dynamiek hebben we sinds 2016 drie patenten ingediend en drie innovatieprijzen gewonnen in België en Frankrijk. En we zijn niet van plan om daar te stoppen. Vele andere zeer innovatieve projecten zijn in ontwikkeling.