Sneller, beter en duurzamer reinigen: Ontdek het Innovi Concept
1
nov

Innovi: Specialist in milieuvriendelijke reinigingsoplossingen

Sneller, beter en duurzamer reinigen: Ontdek het Innovi Concept!

Iedere reinigingsuitdaging heeft zijn eigen oplossing. Wij denken graag met je mee om voor je situatie de meest geschikte oplossing te bieden. Door de jaren heen hebben we een enorme know-how opgebouwd met betrekking tot specialistische reiniging.

Wij zijn ervan overtuigd dat reinigingsoplossingen niet alleen effectief ingezet dienen te worden, maar ook duurzaam. Vandaar ook onze slogan: ‘the greenest way to clean’. Door het uitsluitend leveren van hoogwaardige machines afkomstig van toonaangevende fabrikanten als TecnovapDuplexSprintusIntelblast en Realco, willen we dit bewerkstelligen.

Omdat alleen de beste kwaliteit voldoende is

Innovi staat voor kwaliteit en levert daarom alleen hoogwaardige machines afkomstig van toonaangevende fabrikanten zoals IntelblastTecnovapDuplexSprintus en Haaga. Doordat wij streven naar continue verbetering zijn we in staat altijd de meest effectieve en innovatieve reinigingsoplossingen te leveren.

De combinatie van kwaliteit en service maakt het concept van Innovi uniek. Goed en periodiek onderhoud zorgt ervoor dat jij optimaal resultaat kunt behalen met jouw reinigingsoplossing. Als Innovi vinden wij het belangrijk jou technisch te ondersteunen. Innovi ontzorgt vanaf de installatiefase tot en met periodiek onderhoud.