Militex - expert in reinigingsmiddelen
1
nov

Militex – expert in reinigingsmiddelen

Militex is specialist in private label reinigingsmiddelen en heeft alles in huis. Een professioneel uitgeruste productiehal met 16 verschillende mengketels, meerdere afvullijnen, een modern laboratorium voor productontwikkeling en deskundig personeel op alle afdelingen.

In deze tijd waarin de markt transparanter is dan ooit en alle bekende merken zwaar onder druk staan, zorgt een private label serie voor onderscheid in de markt. Bij een private label product bepaalt u immers zelf de verkoopprijs, de verpakking, het etiket, de distributie, alle promotie en marketing. Daarmee versterkt u de klantenbinding en hiermee de continuïteit van uw bedrijf op langere termijn. Indien gewenst kunnen wij u hierbij uiteraard ondersteunen.

Microbiologische reinigingsmiddelen, dé specialiteit van Militex! Deze producten zijn opgebouwd uit een uitgekiende mix van veilige en goed afbreekbare hulpstoffen, in combinatie met 100% veilige micro-organismen. Water, zuurstof en voedsel (vervuiling) zorgen ervoor dat de micro organismen actief worden. De enzymatische stoffen die dan aangemaakt worden, zorgen ervoor dat de vervuilingen goed wateroplosbaar zijn en verwijderd worden. Met deze producten haalt u dus meerdere voordelen in huis; snel en veilig schoonmaakresultaat gecombineerd met de nawerking van de micro-organismen. Het resultaat is krachtige schoonmaak gecombineerd met verbluffende stankverwijderende eigenschappen.