Unger Schoonmaak Vakdagen 2022
1
nov

UNGER – Jarenlang nummer 1 in glasbewassing

UNGER is meer dan 50 jaar geleden in Duitsland opgericht toen de professionele glazenwasser Henry UNGER reinigingsproducten voor professioneel gebruik ging ontwerpen. Met de continue ondersteuning van zijn vrouw Barbara startte Henry UNGER zijn nieuwe onderneming in Hamburg, Duitsland. UNGER is nu een internationale onderneming en marktleider in de professionele reinigingsindustrie.

UNGER-reinigingsapparaten helpen professionele glasreinigers om hun werk beter, sneller en gemakkelijker te doen! Daarom zijn ze optimaal aangepast aan de eisen van een professionele raamreiniging en zijn ze functioneel gezien de laatste stand van de techniek. UNGER-gereedschappen zijn door hun ergonomische vormgeving bijzonder gezond.

De UNGER-reinigingssystemen en toebehoren voor de professionele glasreiniging bieden glazenwassers innovatieve en ergonomische tools. Naast ruitenwissers, inwassers , telescopische stelen en schrapers, omvat dit ook andere reinigingsmiddelen en accessoires voor het veilig en efficiënt reinigen van glazen oppervlakken.