Safety Lift hoogwerkers zijn hoogwerkers voor topprestaties met een grote keuze aan hoogwerkers tegen scherpe prijzen.
1
nov

Safety Lift: Hoogwerkers voor topprestaties

Safety Lift hoogwerkers zijn hoogwerkers voor topprestaties met een grote keuze aan hoogwerkers tegen scherpe prijzen. Nieuw en gebruikt.

Safety Lift is in 1995 begonnen onder de naam Hinowa Nederland en inmiddels importeur van de kwaliteitsmerken Hinowa, Socage en Airo. Daarnaast zijn wij ook leverancier van Almac en Hyrax hoogwerkers. Wij bieden met dit uitgebreide assortiment voor iedere hoogteklus een passende machine. Wij maken de keuze voor een nieuwe hoogwerker een stuk eenvoudiger.

Safety Lift is de specialist in hoogwerkers en biedt een ruime keuze in hoogwerkers tegen scherpe prijzen. Voor zowel nieuwe als gebruikte machines, en op maat geleverd. Wij bieden een ruime keuze uit diverse type spinhoogwerkers, autohoogwerkers, zelfrijdende hoogwerkers, schaarhoogwerkers, rupsschaarhoogwerkers, rupstelescoophoogwerkers, mini dumpers, rupsheftrucks, rupsonderstellen en multi-loaders.

Safety Lift heeft deskundige monteurs in dienst die het onderhoud van hoogwerkers verzorgen, storingen telefonisch, op locatie, of in onze werkplaats verhelpen en safety-check keuringen op hoogwerkers doen.