Schneidereit Schoonmaak Vakdagen 2022
1
nov

Schneidereit Professional: Daar kunt u op vertrouwen

Schneidereit Professional is de enige full-service aanbieder die individuele productoplossingen en machineconcepten voor professioneel wassen levert.

De kernactiviteiten zijn het aanbieden van professionele wasmachines en drogers doormiddel van het Full-Service verhuurmodel. De focus ligt op de ontwikkeling van oplossingen op maat voor de veelzijdige eisen waaraan schoonmaakbedrijven dagelijks moeten voldoen. De service 360° met het allround zorgeloos pakket is een geïntegreerd onderdeel van alle leveringen.

Toonaangevend en innovatief

Schneidereit Professional werd in 1957 door Helmut Schneidereit opgericht als elektronicawinkel. Onder leiding van de algemeen directeur, Sascha Wien, wist het mkb-bedrijf sinds 2005 uit te groeien tot een van de meest toonaangevende en innovatieve leveranciers van professionele was-en droogsystemen.

We garanderen al jarenlang hygiëne en veiligheid. Daarom zijn we ook lid van de Duitse beroepsvereniging van desinfecteurs, ISSA, RAL GGGR, de Duitse beroepsvereniging voor huishoudkunde en FIDEN.