Crohill
2
nov

Crohill – Schoner én Slimmer schoonmaken

Crohill is dé groothandel voor de professionele schoonmaakbranche, zorginstellingen en bedrijven met een eigen facilitaire dienst. We bieden een compleet assortiment aan reinigingsmiddelen, hulpmaterialen, sanitaire voorzieningen en zijn dealer van Numatic.

Schoonmaken zonder plastic

Crohill heeft Slimmer Schoon en Schoner Schoon ontwikkeld. Met Slimmer Schoon kunnen uw schoonmakers ergonomisch schoonmaken met minder werkdruk. Als u voor Schoner Schoon kiest, kiest u voor schoonmaken zonder plastic. De producten binnen ons Schoner Schoon assortiment zijn gecheckt en goedgekeurd door de Plastic Soup Foundation.

Plastic probleem in de schoonmaakbranche

De Schoonmaak Vakdagen zijn voor ons geslaagd als zoveel mogelijk bezoekers kennis hebben gemaakt met ons bedrijf, Slimmer Schoon en Schoner Schoon, We vinden het belangrijk dat  zoveel mogelijk mensen zich bewust zijn van het plasticprobleem binnen de schoonmaakbranche.