Spillz Kaivac Schoonmaak Vakdagen
1
nov

Spillz: Enige Kaivac importeur in Nederland

SPILLZ is de importeur van Kaivac cleaning solutions en officieel Tennant Partner. Spillz is onderdeel van een internationale groep welke Kaivac vermarkt in Nederland, Polen, Australië en Nieuw Zeeland. Wij zijn de enige officiële distributeur in Nederland van Kaivac, één van de meest toonaangevende producenten van Amerikaanse reinigingsapparatuur.

Tennant Company is een erkende leider in het ontwerpen, produceren en op de markt brengen van oplossingen die bijdragen aan een schonere, veiligere en gezondere wereld. Met een visie om wereldwijd marktleider te worden in duurzame schoonmaakinnovatie.

Sneller, beter en hygiënischer. Voor o.a. bezoekers, werknemers, gebouwbeheerders en meer. Het No-Touch Clean van systeem ontwikkeld door Kaivac, Inc. zorgt voor zeer schoon sanitair op de meest effectieve manier. Hoe? Het vuil wordt nu echt verwijderd gedurende het schoonmaakproces. Dat zeggen we niet alleen, dat bewijzen we ook!