HD van Dijk is landelijk de meest innovatieve en flexibele partner op het gebied van duurzame oplossingen voor schone werk- en leefomgevingen Schoonmaak Vakdagen
1
nov

HD van Dijk: Expert in duurzame reinigingsmachines

HD van Dijk is landelijk de meest innovatieve en flexibele partner op het gebied van duurzame oplossingen voor schone werk- en leefomgevingen. Een partner die dat volledig waar kan maken.

Al meer dan 30 jaar een begrip in duurzaam reinigen.

HD van Dijk, opgericht in februari 1988, is landelijk de meest innovatieve en flexibele partner op het gebied van duurzame oplossingen voor schone werk- en leefomgevingen.
Al jaren is HD van Dijk de exclusieve Dulevo importeur voor Nederlandelijk opererende servicedienst.

HD van Dijk is specialist in reinigingsmachines. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van professionele straatveegmachines, veegmachines, schrobmachines en industriële stofzuigers. Verder is HD van Dijk officieel importeur van het Italiaanse A-merk Dulevo. Fabrikant van professionele en innovatieve reinigingsmachines voor professionele schoonmaak-industrie.

Bent u op zoek naar een specifieke reinigingsmachine? Door onze brede ervaring zijn wij in staat u direct te adviseren over een reinigingsoplossing. Naast de adviserende rol, ontzorgen wij uw medewerkers van technisch onderhoud door onze eigen technische dienst en reparatie op locatie. Dit resulteert in één aanspreekpunt voor uw reinigingsmachines, goed onderhoud van uw machinepark en een gedegen advies. Door ons landelijk opererend netwerk zijn wij in staat u direct door de schakelen naar een regionale dealer.