Dit zijn de voordelen van exposeren op de Schoonmaak Vakdagen
2
mei

Dit zijn de voordelen van exposeren op de Schoonmaak Vakdagen

Op zoek naar manieren om uw bedrijf in de spotlight te zetten? De Schoonmaak Vakdagen is een ideale plek om uw producten en diensten te presenteren aan een groot en geïnteresseerd publiek.

Nog niet overtuigd van een deelname aan de Schoonmaak Vakdagen? We zetten drie voordelen voor u op een rij.

1. Enorme zichtbaarheid in complete schoonmaaksector

Een van de grootste voordelen van de Schoonmaak Vakdagen is de enorme exposure die uw bedrijf krijgt. Als standhouder trekt u de aandacht van een breed en relevant publiek van professionals uit de schoonmaakbranche. Dit biedt u de kans om uw producten en diensten direct onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep en direct met hen in contact te komen.

2. Bouw en onderhoud uw netwerk tijdens de Schoonmaak Vakdagen

Daarnaast biedt de beurs u de mogelijkheid om uw netwerk uit te breiden en nieuwe zakelijke contacten te leggen. De Schoonmaak Vakdagen is het enige Nederlandse vakevenement voor de schoonmaakbranche. Het is dé kennis- en ontmoetingsplek voor eenieder die op professioneel niveau schoonmaakt, zowel allround als specialistisch.

3. Demonstreer uw product of dienst

Ook dit jaar bieden we weer een uitgebreid buitenterrein, een plek op ons brancheplein of ruimte voor demonstraties. Verkoopt u hoogwerkers, wilt u live demonstraties geven of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Op ons gloednieuwe demonstratieplein krijgt u de kans om uw producten of diensten te demonstreren aan het publiek. Laat de werking en het gemak van een robot zien aan bezoekers, of toon hoe u met een nieuwe techniek ergonomisch schoonmaken bevorderd.

Brigitte Beverwijk (06 576 993 92) denkt graag met u mee! Informeer naar de mogelijkheden.

Kortom, de Schoonmaak Vakdagen is dé plek waar u moet zijn om uw bedrijf te presenteren aan de schoonmaakbranche. Zien we u terug op 14 en 15 november in Expo Houten?

Bekijk de mogelijkheden

Zo zag de beurs er in 2022 uit: