12
okt

Safety Lift – Een Hinowa spinhoogwerker

Ook dit jaar wordt het Nederlands Kampioenschap glazenwassen gehouden tijdens de Schoonmaak Vakdagen, waarbij Safety Lift hun populaire Hinowa spinhoogwerkers traditiegetrouw weer beschikbaar stelt.

Hinowa spinhoogwerkers zijn geliefd bij glazenwassers en gevelreinigers. De hoogwerkers hebben een kniktelescoopmast met jib en het grootste model gaat tot zelfs 40 meter. Ook de nieuwe modellen kunnen op de beursvloer ontdekt worden: de compacte LightLift 18.80 die met een werkhoogte van 18,45 meter nog steeds op een aanhanger kan worden vervoerd of de krachtige LightLift 40.18 met een extreme werkhoogte van 40 meter. Safety Lift is importeur van Hinowa, Socage en Airo hoogwerkers en biedt hiermee een breed assortiment van verschillende soorten hoogwerkers aan. Safety Rent is het verhuurbedrijf van deze hoogwerker merken.

Beursdeelname

Safety Lift is aanwezig op de Schoonmaak Vakdagen 2023. In onze stand presenteren wij u graag onze hoogwerkers. U bent van harte welkom! Kunt u niet wachten? Kijk alvast op: www.safetylift.nl

Op de Schoonmaak Vakdagen vindt u Safety Lift op stand B.1