12
okt

Probiotische reinigingsmiddelen van Pollet

Als producent van professionele en duurzame schoonmaakproducten is Pollet erg verheugd om voor de tweede keer aanwezig te kunnen zijn op de Schoonmaak Vakdagen. “Wij zijn ervan overtuigd dat de schoonmaaksector in Nederland baat kan hebben bij het gebruik van probiotische reinigingsmiddelen. Daarom willen wij graag onze expertise delen met de bezoekers om samen duurzamer, maar ook efficiënter te kunnen reinigen”, vertelt Patrice Stroobants, regionaal accountmanager.

Dit jaar breidt Pollet haar PolVita-gamma uit. Deze probiotische reinigingsmiddelen, die een beschermende microflora vormen op de oppervlakken, zijn nu ook beschikbaar in gebruiksklare sprays en Caps-formaat (een handige oplossing om sprays voor te bereiden). Daarnaast biedt Pollet een ruim assortiment aan biotechnologische producten, met bewezen effectiviteit tegen bijvoorbeeld aangekoekt vet. “En uiteraard kunnen schoonmaakbedrijven zich ook richten op onze groene en gecertificeerde PolGreen-producten.”

Beursdeelname

Pollet is aanwezig op de Schoonmaak Vakdagen 2023. In onze stand presenteren wij u graag onze probiotische reinigingsmiddelen. U bent van harte welkom! Kunt u niet wachten? Kijk alvast op: pollet.eu

Op de Schoonmaak Vakdagen vindt u Pollet op stand 4.6