Dit waren de Schoonmaak Vakdagen 2023 - Meclean
20
nov

Dit waren de Schoonmaak Vakdagen 2023!

De vijfde editie van de Schoonmaak Vakdagen was wederom een succes. Ook dit jaar slaagde de organisatie erin om zowel het aantal bezoekers als standhouders te laten groeien. De beursvloer was niet eerder zo gevuld. Daarnaast zorgden het gloednieuwe demoplein, de wedstrijden voor glazenwassers en het kennistheater voor voldoende reuring op de beursvloer van de Schoonmaak Vakdagen 2023.

 

Aftermovie Schoonmaak Vakdagen 2023

Proef de sfeer: ook dit jaar heeft Jorden Koutstaal van FilmingToday de Schoonmaak Vakdagen vastgelegd in een prachtige video. Bekijk de beelden hieronder of via deze link!

 

Volop reuring op de beursvloer dankzij nieuw demoplein

Het gloednieuwe demoplein trok veel bekijks. De nieuwste innovaties werden hier getoond, waaronder de Bubbleflush van Wecoline. i-Team Global liet de intelligente robotschrobzuigmachine co-botic™ 45 zien en Crohill demonstreerde hun Crohil schoner schoon-prorgamma.

In het kennistheater waren interessante sprekers te horen. Een centraal thema was de mens in de schoonmaak. Er werd stilgestaan bij werkdruk en ergonomisch werken, maar ook personeelswerving via social media kwam aan bod. Ook duurzaamheid, de zoektocht naar investeerders en arbeidsvoorwaarden werden besproken.

 

NK Glazenwassen powered by Unger gewonnen door Sven van der Burgh

Sven van der Burgh, eigenaar van Go Softwash & Glazenwassersbedrijf in Goeree-Overflakkee, is gisteren Nederlands kampioen glazenwassen geworden. De wedstrijd, powered by Unger, werd gejureerd door Michiel de Reus, Timo de Boer en Sebastiano Janssen.

Jurylid Michiel de Reus was vol lof: “Sven deed eigenlijk alles goed, dus de winnaar was voor ons duidelijk.” De glazenwasser uit Goeree-Overflakkee wist na afloop van zijn prestatie dat hij een goed resultaat had neergezet. “Alles wat ik wilde doen, ging perfect. Daarbij wist ik precies waar ik op moest letten. Ik ben super trots op de prijs.”

 

Niklaas Larkens snelste glazenwasser

 

Crohill werft meeste bezoekers en wint gratis stand voor 2024

Tijdens het openingswoord van Clean Totaal-hoofdredacteur Susanne Hellendoorn en marketing- en communicatieverantwoordelijke Janine van Ittersum werd Crohill speciaal naar voren geroepen. Voor het tweede jaar op rij heeft Crohill de meeste bezoekers naar de beurs gekregen. De onderneming uit Lelystad werd daarom beloond met een gratis stand voor 2024. Wibo Brouwer van Crohill nam de cheque in ontvangst.

Zesde editie van Schoonmaak Vakdagen op 5 en 6 november 2024

In 2024 keert de beurs terug in Expo Houten. Daarmee zal hét vakevenement voor iedereen in Nederland en Vlaanderen die iets met schoonmaak heeft voor de zesde keer plaatsvinden. Wilt u exposeren of meer informatie over de beurs? Bekijk hier alle informatie.