Nieuw: Turbosessies Schoonmaak Vakdagen schoonmaakvakdagen
18
jan

Nieuw: Turbosessies

De Schoonmaak Vakdagen introduceert Turbosessies: 45 minuten durende kennissessies waarmee schoonmaakprofessionals snel en vakkundig hun kennis kunnen verrijken!

Gedurende de twee dagen van het vakevenement op 25 en 26 september 2018 worden minimaal twee zalen exclusief ter beschikking gesteld waarin de zogenaamde Turbosessies worden gehouden. Standhouders én niet-standhouders kunnen zich aanmelden voor een tijdslot van één uur (sessieduur van 45 minuten en 15 minuten wisseltijd).

Standhouders profiteren van fikse korting

Heeft u een stand op hét vakevenement voor de Nederlandse schoonmaak? Dan kunt u voor slechts honderd euro gebruik maken van een ruimte voor één sessie. Geen standhouder? Dan betaalt u 250 euro voor een sessie. Wilt u gebruik maken van de sessies? Dan kunt u vanaf nu uw slottijd reserveren.

Kennisprogramma

De Schoonmaak Vakdagen neemt de Turbosessies op in haar kennisprogramma. Iedere sessie krijgt aandacht in de algehele communicatie van het vakevenement, ze worden dus actief opgenomen in het beursprogramma! Bedrijven bepalen uiteraard zelf de inhoud van hun sessie.

Bezoekers die een sessie willen bijwonen kunnen zich vooraf aanmelden en online hun plekje reserveren. Het sessie-organiserende bedrijf zal de aanmelderslijst ontvangen. Het staat organisatoren vrij om zelf bezoekers en geïnteresseerden uit te nodigen voor deelname aan hun sessie.

Meer weten over de Turbosessies?

Schroom vooral niet en neem contact op met het salesteam van de Schoonmaak Vakdagen. Contacteren gaat gemakkelijk per e-mail of per telefoon via: +31 (0)320 286 939