Schoonmaak Vakdagen stoomt door
9
mei

Schoonmaak Vakdagen stoomt door!

Goed nieuws vanuit de organisatie van de Schoonmaak Vakdagen. “Bijna tachtig procent van het beschikbare beursoppervlak is inmiddels volgeboekt. We maken ons op voor een succesvolle eerste editie. Je zou kunnen zeggen; de Schoonmaak Vakdagen stoomt door!”

Op 25 en 26 september 2018 brengt de Schoonmaak Vakdagen schoonmaak- en hygiëneprofessionals samen om nieuwe ontwikkelingen op het gebied van methoden, materialen, werkwijzen en nog veel meer te tonen aan de Nederlandse en Vlaamse schoonmaaksector. Daarnaast delen experts uit de branche hun kennis en visie over het vakgebied in het kennisprogramma welke mede mogelijk wordt gemaakt door Clean Totaal.

“Het landelijke vakevent voor de Nederlandse schoonmaak biedt een complete ervaring voor de schoonmaakprofessional”, aldus algemeen manager Lisanne Andeweg van Prosu Media Producties, organisator van de Schoonmaak Vakdagen. “Iedere bezoeker kan zich laten inspireren door de nieuwste technieken en innovaties. We streven overigens veel verder dan alleen kennismaking. Op dit evenement moeten de innovaties ook bruikbaar zijn. Ervaren, voelen, proberen en testen zijn uitgangspunt.”

Meerwaarde voor Nederlandse schoonmaak

Het vakevenement is een meerwaarde voor de Nederlandse schoonmaak. Numatic was daar snel van overtuigd, aldus Managing Director Rogier Moorman: “Wij werken graag mee aan een evenement dat ons mooie vak promoot en we vinden dat de branche dit initiatief moet omarmen. Het wordt tijd voor een echt eigen schoonmaakbeurs.”

Dat is één van de redenen waarom hogedrukspecialist Waterkracht meewerkt aan de Schoonmaak Vakdagen. Sales Manager Gerhard Gilbers vertelt: “Gevelreiniging is een essentieel onderdeel binnen de schoonmaakbranche. Het is de hoogste tijd voor een vakbeurs voor de gevelspecialist. Een overzichtelijke vakbeurs waar men de juiste keuzes kan maken.”

Wie doen er mee?

Hieronder een selectie van bedrijven en organisatie die hun steun hebben uitgesproken voor de Schoonmaak Vakdagen!