Schoonmaak Vakdagen verplaatst naar 2021
21
jan

Save the date: Schoonmaak Vakdagen op 9 & 10 november 2021

Oorspronkelijk zouden de Schoonmaak Vakdagen al plaatsvinden in november 2020. Vanwege de intelligente lockdown kon de vakbeurs die georganiseerd wordt door Prosu Media Producties, uitgever van o.a. vakblad Clean Totaal, niet doorgaan. Hoofdredacteur Ruben Lijzenga: “We hebben er toentertijd bewust voor gekozen geen digitaal event te organiseren en de beurs te verplaatsen. We hebben er alle vertrouwen in dat we in november 2021 wederom een mooie vakbeurs kunnen neerzetten voor de hele sector. Met veel exposanten, noviteiten en het NK Glazenwassen.” De nieuwe datum voor de Schoonmaak Vakdagen is 9 & 10 november 2021.

Met het oog op de toekomst heeft de organisatie er het volste vertrouwen in dat november de gunstigste periode is om van de beurs een succes te maken. Beursmanager Lisanne Andeweg: “We verwachten dat tegen deze tijd de meeste exposanten en bezoekers weer tijd en ruimte hebben voor een beurs.”

Samen met huisvestingspartner Expo Houten is overeengekomen dat de beurs wederom in Hal 1 + 1A georganiseerd kan worden. Daarmee wordt het buitenterrein voor glas- en gevelreiniging gehandhaafd. Andeweg: “Alle opties omtrent het veilig organiseren liggen nog open. Naarmate we dichterbij november komen zullen we exposanten en bezoekers informeren over eventuele veiligheids- en hygiënemaatregelen die nodig zijn.”

Vorige editie succesvol

Ruim 2.000 bezoekers kwamen af op de laatste editie van de Schoonmaak Vakdagen. Met ruim zestig exposanten in Expo Houten was de beursvloer in 2019 aardig gevuld. Dit jaar is de beursvloer wederom twee dagen geopend. Bezoekers kunnen tijdens de komende editie kennismaken met de nieuwste producten, diensten en innovaties op het gebied van cleaning, hygiëne, glasbewassing, gevelreiniging en vloeronderhoud

Inschrijvingen lopen storm

Onlangs is het portaal voor bezoekersregistratie geopend. De organisatie is blij verrast met de vele geregistreerde tickets. Marketing manager Nick Hoekman: “Binnen een paar dagen na het openstellen van de bezoekersregistratie schoten we al door de grens van honderd aanmeldingen. Hiermee lopen we ruim voor op de vorige editie. Zo zie je maar weer dat een goede beurs niet snel vergeten wordt en gewaardeerd wordt door de bezoekers, zelfs in deze onzekere tijden die we hopelijk snel achter ons kunnen laten.” Hoekman heeft dan ook een ambitieus doel voor ogen: “De 2.000 bezoekers gaan dit jaar wederom behaald worden en een groei van 25 procent moet haalbaar zijn.”

Bezoekers die reeds een ticket hebben ontvangen kunnen deze behouden. Alle tickets blijven geldig.

Goodiebag

Net als tijdens de vorige edities zijn de tickets voor dé schoonmaakbeurs van de Benelux gratis. Bezoekers kunnen zich blijven aanmelden voor de Schoonmaak Vakdagen op 9 en 10 november 2021. De organisatie roept op om dat vooral te doen: “De eerste 1.000 (!) geregistreerde bezoekers krijgen bij binnenkomst een goedgevulde goodiebag. Bovendien ontvang je, als je het ticket per e-mail ontvangen hebt, als eerste updates over de noviteiten, kennissessies en de exposanten!”