5
apr

Vierde Schoonmaak Vakdagen op 15 & 16 november 2022

De vierde editie van de Schoonmaak Vakdagen vindt plaats op 15 & 16 november 2022 in Expo Houten. “Het beursseizoen draait na corona op volle toeren. Wij kijken reikhalzend uit naar november om wederom dé kennis- en ontmoetingsplek voor de Nederlandse en Vlaamse schoonmaak te zijn.

Jaarlijks worden de Schoonmaak Vakdagen bezocht door ruim 2.000 bezoekers. Op de vakbeurs kunnen zij kennis maken met de nieuwe ontwikkelingen in de wereld van schoonmaak- en facility. Denk aan datagestuurd reinigen, de nieuwste trends op het gebied van automatisering, duurzaamheid, reinigingsmiddelen en alles voor glas- en gevel.

Geslaagde editie Schoonmaak Vakdagen

Beursmanager Lisanne Andeweg blikt positief terug op de twee beursdagen in 2021. “Ondanks de lastige aanloop en de lange periode van de onzekerheid vanwege de coronapandemie is het gelukt om een prachtige beurs neer te zetten waar beleving centraal stond. Met verschillende vormen van straattheater en side-events als het NK Glazenwassen en NK SnelGlazenwassen zijn we hierin met verschillende partners ruimschoots in geslaagd.”

De dynamische sector biedt ontzettend veel noviteiten en innovatieve technologieën die de schoonmaak naar een hoger plan tillen. Graag denken we dit jaar met u mee over de mogelijkheden! Neem gerust contact op per e-mail of kijk op de Exposanten-pagina voor alle mogelijkheden.