Lisanne Andeweg Schoonmaak Vakdagen
1
nov

“Dankzij deze beurs laat je jouw schoonmaakteam beter en efficiënter presteren”

15 en 16 november 2022 staan in het teken van de Schoonmaak Vakdagen. Deze vakbeurs voor Nederland en Vlaanderen biedt met een volle beursvloer én zeer interessant kennisprogramma een ideaal dagje uit voor schoonmaakondernemers. Zoals beursmanager Lisanne Andeweg zegt: “Een bezoek aan de Schoonmaak Vakdagen levert altijd iets op!”

Enthousiast steekt Andeweg van wal: “De vierde editie staat inmiddels voor de deur. Met een divers aanbod aan exposanten bieden we een interessant en leerzaam dagje uit voor ondernemers en hoger management binnen de Nederlandse en Vlaamse schoonmaakmarkt. Innovatieve exposanten als i-team Global, Cleaning Workx en Numatic International zijn van de partij, net als bijvoorbeeld Safety-Lift, Appreo, CleanJack, Grip Facility, Nocore en Unger. Het zijn echter te veel namen om ze allemaal te noemen. Maar voor het actuele aanbod kijk je vanaf maandag 7 november 2022 op onze website.”

Actueel en informatief

“Regelmatig zien we in verschillende sectoren dat binnen branches wordt afgevraagd of beurzen anno 2022 nog wel de moeite waar zijn. Wij hebben de laatste jaren laten zien dat de Schoonmaak Vakdagen vervult in een behoefte. Dat is te danken aan de selecte doelgroep waarvoor de beurs bedoeld is. We focussen ons alleen op de schoonmaaksector en facilitair managers die op zoek zijn naar schoonmaakoplossingen. Op onze beurs vindt je oplossingen voor actuele probleemstukken en informatie die helpen om schoonmaakteams beter en efficiënter te laten presteren.”

Mens centraal

De Schoonmaak Vakdagen zet dit jaar de mens centraal. Andeweg legt uit waarom: “Arbeidsmarktkrapte is een enorme uitdaging en we zoeken allemaal naar oplossingen om  die ene werkgever te zijn waardoor we personeel kunnen binden en boeien. Daarom hebben we alle exposanten uitgedaagd om op de beurs uit te leggen wat de innovaties in producten en diensten betekenen voor de mens. Immers, alleen als de mens happy is, kan hij of zij goed presteren. En dat verwacht de opdrachtgever.”

Kennisprogramma op de beurs

Andeweg vervolgt: “Met het kennisprogramma bieden we een overzichtelijk aanbod aan verschillende sessies over actuele thema’s. Zo kunnen mkb-ondernemers in een uur inzicht krijgen in het aanbestedingsproces en krijgen ze van Octavia Siertsema tools in handen om de gunning te winnen van de schoonmaakreuzen. Maar ook over het verminderen van plastic wordt gesproken door de Plastic Soup Foundation en Crohill. Plasticvrij schoonmaken is immers dichterbij dan we denken. Tevens is er aandacht voor het op de kaart zetten van het eigen bedrijf. Vanuit eigen hand vertelt Tugrul Cirakoglu (De Frisse Kater) over zijn verhaal en Mike Verkuijlen van Alona Marketing gaat in op het online vindbaar maken van het schoonmaakbedrijf en daar klanten mee werven.

Het kennisprogramma is nog uitgebreider, maar daarvoor verwijs ik je graag naar onze website. Persoonlijk kijk ik reikhalzend uit naar de tweede dag met het NK Glazenwassen waar Sven van der Burgh probeert zijn titel te verdedigen en het NK Snel Glazenwassen waar we proberen om het wereldrecord snelheid naar Nederland te halen met een vette knipoog naar het vak.”

Gratis te bezoeken

De Schoonmaak Vakdagen zijn gratis te bezoeken op 15 en 16 november 2022 in Expo Houten. Het enige wat je hoeft te doen is je komst te bevestigen via de website van de Schoonmaak Vakdagen. Je ontvangt dan een e-mail met een barcode die je bij de entree kunt tonen. Omdat ook het parkeren bij Expo Houten gratis is, levert een bezoek je áltijd wat op!