Excentr: Innovatief excentrisch reinigen Schoonmaak Vakdagen
1
nov

Excentr: Innovatief excentrisch reinigen

Excentr is een jonge Nederlandse fabrikant van innovatieve reinigingsmachines. Sinds begin 2015 zijn wij wereldwijd actief en vertellen wij over de Excentr Methode aan professionals, voornamelijk in de schoonmaak branche.

Wij ontwikkelen machines met als speerpunten: duurzaamheid, degelijkheid en doeltreffendheid. In onze machines vindt u dan ook alleen onderdelen van zware kwaliteit. Onze machines zijn daarom ook grotendeels gemaakt van RVS. Wij produceren onze machines met de grootste zorg en zijn overtuigd dat deze ‘’oerdegelijk’’ zijn. Wij geven dan ook altijd minimaal 12 maanden garantie en zelfs LEVENSLANGE garantie op onze machines bij een service contract.

De oorsprong van Excentr ligt bij Niek Besuijen en en Rinaldo Meeuwse. Rinaldo is binnen Excentr verantwoordelijk voor de ontwikkeling en productie van de Excentr machines. Niek draagt zorg voor de commerciële activiteiten. Excentr produceert de Excentr machines en toebehoren in Heinkenszand, Nederland.

Reiniging met de Excentr methode

Met de Excentr Methode wordt het reinigen van vloeren op een totaal nieuw niveau gebracht. Dankzij de 2850 bewegingen per minuut en de paddruk van maximaal 120 kg is de effectiviteit ongekend hoog. De machine is inzetbaar voor zowel de lichte als de heavy duty cleaning opdracht