BOMA

Standnummer 02.04

Maak de schoonmaak circulair, efficiënt en leuk! Dat is onze missie. Bij BOMA hebben we een enorme passie voor middelen, materialen en machines voor de facilitaire branche. We zijn nieuwsgierig en ondernemend om voor onze klanten de beste oplossingen te adviseren.

Op de Schoonmaak Vakdagen demonstreren we graag hoe jij de schoonmaak nóg efficiënter kan maken met behulp van machines.

BOMA Machinery presenteert een aantrekkelijk assortiment van kwalitatieve schoonmaakmachines: van stof- en waterzuiger, éénschijfsmachine, veeg- en schrobzuigmachine tot hogedrukreiniger. De toestellen zijn duurzaam en robuust, intuïtief in gebruik, onderhoudsvriendelijk , en zijn specifiek ontwikkeld voor de professionele gebruiker.

Naast de mogelijkheid tot aankopen biedt BOMA 2 interessante formules aan voor de huur van schoonmaakmachinesop langere termijn: de ‘BOMA fleet’ formules ontzorgen je machinepark zodat je zelf meer tijd en investeringsbudget overhoudt voor je kerntaken.

Dankzij de verschillende soorten BOMA onderhoudscontracten blijft je machine altijd in uitstekende staat. Een eigen team van service-techniekers zorgt voor de assemblage, oplevering en het onderhoud van je toestel.

Laat je inspireren op onze stand met onze BOMA Machinery lijn!

Op de Schoonmaak Vakdagen vindt u BOMA op stand 02.04

Registreer uw gratis toegang

Bezoekers
Free

Twee dagen GRATIS toegang

Ervaar de nieuwste ontwikkelingen

Beleef de kracht van innovatie

GRATIS parkeren

Toegang tot hét schoonmaakevent van 2023!

Book Now