Numatic

Standnummer 10.05

Performance you can trust

Numatic International BV is een dochter van Numatic International Ltd., fabrikant van professionele schoonmaakmachines en –materialen/-middelen. Ook beschikt Numatic over een assortiment stofzuigers voor de particuliere markt.

De producten, zoals schrob-zuigmachines, eenschijfsmachines, stofzuigers, hotel- en wasgoedwagens, werkwagens en mopsystemen komen rechtstreeks van de fabriek in Chard (Zuid-West Engeland) en worden vanuit het magazijn in Alphen aan den Rijn geleverd aan hun dealers in de Benelux. Via hun dealers – schoonmaakgroothandels, (internet)winkels, bouw- en verhuurbedrijven – vinden de producten hun weg naar de eindgebruiker die efficiënt en effectief aan de slag kan.

Duurzaamheid: Het is onze verantwoordelijkheid

In de wereld van vandaag hebben we allemaal een serieuze verantwoordelijkheid om te reageren op de bijna onvermijdelijke tekorten aan energie en hulpbronnen van morgen.

Als fabrikant erkennen we de behoefte en vraag naar duurzame reinigingsoplossingen. De uitdaging is duurzame reinigingsoplossingen te ontwikkelen, zonder de productiviteit of kwaliteit in gevaar te brengen.

Nu we ons 50e jaar vieren, zijn duurzaamheid en productiviteit waarden die het hele Numatic-assortiment kenmerken. We hebben onze producten volgens deze filosofie ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd vanaf de eerste dag, waarbij we de normen overtreffen en duurzame reinigingsoplossingen leveren die de productiviteit bieden die u vandaag, morgen en de komende 50 jaar nodig hebt.

Kom ons bezoeken op stand 10.05 en maak kennis met onze duurzame reinigingsoplossingen en ReFlo technologie.

Op de Schoonmaak Vakdagen vindt u Numatic op stand 10.05

Registreer uw gratis toegang

Bezoekers
Free

Twee dagen GRATIS toegang

Ervaar de nieuwste ontwikkelingen

Beleef de kracht van innovatie

GRATIS parkeren

Toegang tot hét schoonmaakevent van 2023!

Book Now