Schoonmaak Vakdagen verplaatst naar 2021
3
apr

Schoonmaak Vakdagen uitgesteld naar 2021

Naar aanleiding van de recentelijke ontwikkelingen en in overleg met exposanten, stakeholders en bezoekers van de Schoonmaak Vakdagen is besloten om dé schoonmaakbeurs voor Nederland en Vlaanderen uit te stellen. De Schoonmaak Vakdagen worden georganiseerd op 13 en 14 april 2021.

De uitbraak van het coronavirus heeft grote gevolgen voor de schoonmaakbranche in de Benelux. De sector staat onder grote druk om vitale processen te continueren en mede daardoor lijkt het najaar van 2020 er een te worden met veel bedrijvigheid. Dit zal resulteren in een editie van de Schoonmaak Vakdagen waarmee de organisatie zich niet kan verenigen. Dat zou het evenement te kort doen. Daarom is, met steun van stakeholders, dit besluit genomen.

“Het staat buiten kijf dat we een kwalitatief goede beurs willen neerzetten en dat iedereen daarbij nodig is. Niet alleen de exposanten, maar ook bezoekers en stakeholders spelen hierin een belangrijke rol. Om de kwaliteit te garanderen, is het besluit om de beurs te verplaatsen de enige juiste”, stelt algemeen directeur Lisanne Andeweg. “Voorts hebben we besloten om het evenement te organiseren op 13 en 14 april 2021. Zo kunnen wij een prachtige beurs neerzetten, want dat verdient de schoonmaakbranche.”

Voor exposanten biedt de nieuwe datum vooral mogelijkheden. Wanneer corona verslagen is, moeten we allemaal ons steentje bijdragen in de economie van morgen. Er vallen klappen, maar samen komen we er weer bovenop. De Schoonmaak Vakdagen zijn op 13 en 14 april een ontmoetingsplaats voor deze prachtige sector om terug te blikken op het verschrikkelijke dat ons is overkomen en vooruit te blikken. Vooruit naar een nieuwe economie waarin de waarde van schoon belangrijker is dan ooit.

Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen? Neem gerust contact op met accountmanager Edwin de Jong (06 2202 4206 & edwin.de.jong@prosu.nl)

1 Response

  1. Williammeerbeek

    Waarom pas in 2021 ik zat te wachten op dit jaar erg jammer hoor dat het uitgesteld is naar
    2021 ik had gehoopt op dit jaar.