Schoonmaak Vakdagen 2020 op 10 & 11 november
10
dec

Schoonmaak Vakdagen 2020 op 10 & 11 november

Na de goed verlopen tweede editie van de Schoonmaak Vakdagen keert hét schoonmaakevenement voor Nederland en Vlaanderen terug. De Schoonmaak Vakdagen 2020 vinden plaats op 10 & 11 november 2020 in Expo Houten. “Door de positieve signalen van bezoekers en exposanten was het al vrij snel klip en klaar. Volgend jaar trappen we het gaspedaal alleen maar verder in”, aldus beursmanager Lisanne Andeweg.

Aan de basis voor het vervolg van de Schoonmaak Vakdagen ligt het onderzoek dat is uitgevoerd onder een representatieve groep bezoekers van de beurs. Daaruit blijkt dat minstens twee derde van de bezoekers minstens tevreden is over het evenement. Ditzelfde geldt voor de locatie Expo Houten. Zo krijgt de organisatie over de bereikbaarheid en parkeermogelijkheden louter positieve reacties. Lisanne Andeweg: “Beide organisaties (Expo Houten en Prosu Media Producties red.) zijn enthousiast over de samenwerking. Bovendien biedt de locatie voldoende ruimte om de beursvloer uit te breiden en eventueel gelijktijdig een congres of bijeenkomst te organiseren.”

Grotere beursvloer op Schoonmaak Vakdagen 2020

Uit het bezoekersonderzoek blijkt dat de beurs groter en diverser mag. “Op basis van de resultaten zijn ons concrete handvatten aangereikt waar we mee verder kunnen. Bezoekers waren zeer duidelijk in hun mening en noemden zelfs verschillende fabrikanten en leveranciers bij naam. Hier kunnen wij mee uit de voeten om volgend jaar nog beter te voldoen aan de behoefte van de Nederlandse en Vlaamse schoonmaakprofessional.” Andeweg besluit: “Wij zien enorm veel kansen om de Schoonmaak Vakdagen 2020 te laten slagen en pakken de handschoen meteen weer op met stakeholders, exposanten en belanghebbenden. Zien wij u op 10 of 11 november in Houten? Ik kijk er nu al naar uit!”

Exposeren?

Organisaties die interesse hebben in deelname aan de Schoonmaak Vakdagen 2020 moeten nog even geduld hebben. Vanaf 1 januari 2020 is het mogelijk om uw stand te boeken! Organisaties die eerder hebben deelgenomen, kunnen in december 2019 profiteren van vroegboekkorting. Zij worden hiervan persoonlijk op de hoogte gesteld. Heeft u interesse? Neem dan contact op met accountmanager Edwin de Jong.

1 Response

  1. Willjam Meerbeek

    Ga ook eens aandacht nemen voor mensen met een beperking en Wajong uitkering
    Deze mensen hebben ook recht.
    Ik heb een beperking en ik heb mensen met een beperking in dienst.